Logistieke opleiding en training: combinaties mogelijk!

Heftruck

Afhankelijk van uw ervaring, zijn er verschillende mogelijkheden om getraind of opgeleid te worden voor het veilig besturen van een heftruck: van een 1 uur durend “Assessment” tot een 2-daagse opleiding.

Reachtruck

Werken met een reachtruck is redelijk anders dan rijden met een “gewone” vorkheftruck. Hoewel we altijd aanraden eerst een heftruckopleiding te doen indien u nog nooit hebt gereden, kunt u bij ons ook een opleiding volgen voor alleen reachtruck. De duur is afhankelijk van uw rij-ervaring. Een combinatie-opleiding (hef + reach) is raadzaam en levert veel voordeel op.

Hoogwerker

Zowel voor de categorieën 3A als 3B, kunt u bij ons een training of opleiding volgen om te leren veilig met een hoogwerker te werken. Mogelijkheden van een Assesment (1 uur) tot een 1-daagse cursus.

Combitruck (in company)

Voor ervaren combitruckchauffeurs, duurt het verlengen van hun certificaat slechts een uur! Uitsluitend bij uw bedrijf in huis (in company), wordt het Assesment afgenomen en eventueel aangevuld met missende kennis en/of vaardigheden. Indien u van meet af aan wilt worden opgeleid, hangt de duur mede af van of u ook ervaring hebt op ander intern transport materieel.

EPT/STAPELAAR

Indien u nog nooit of weinig met een Elektrische Pallet Truck (EPT) hebt gewerkt, dan haalt u bij ons in één dagdeel gegarandeerd een certificaat! Kunt u er al mee lezen en schrijven, dan haalt u bij VILogistiek met een Assesment in slechts één uur uw certificaat, gegarandeerd! En indien u een combi-opleiding heftruck/reachtruck bij ons afneemt, dan krijgt u deze training erbij kado!

VCA cursus

Uit de behoefte om personen bewust te maken van het belang van veiligheid op de werkvloer, is de “Veiligheid Gezondheid Milieu Checklist Aannemers ontstaan. Wij bieden een slimme methode om na een dag onderwijs, examen te doen en uw VCA-diploma (basis of VOL) te halen.